Сабрутев: Служебният кабинет действа абсурдно

Направихме много компромиси
7 яну 2023 20:15, Росен Стойчев
39
Сабрутев: Служебният кабинет действа абсурдно
Снимка: БГНЕС

С гласуването на декларацията стана ясно, че това НС няма намерение да работи за оправяне на проблемите на гражданите и бизнеса. Парламентът е абсолютно изчерпал се. В понеделник планираме да върнем мандата на държавния глава неизпълнен.

Още по темата
 По-добре да отидем на предсрочни избори. Това каза за Нова Нюз Венко Сабрутев от "Продължаваме Промяната".

По думите му ПП изисква максимално бързо да бъде връчен третият мандат. "Радев запазва еднолична власт и трябва да приключи тупането на топката. Действията на служебния кабинет са абсурдни и трябва да бъдат прекратени. Невнасянето на нов бюджет ще доведе до обедняване на половината българи. 2 млн. пенсионери и 1 млн. на минимална заплата. Когато държавните финанси се управляват правилно, има пари за всичко. България не е бедна страна, а ужасно крадена", заяви той.

"Направихме множество компромиси, за да бъде подкрепена нашата декларация. Няма как обаче да се откажем от нашите ценности. Искаме да продължим политиката по вдигане на доходите", коментира Сабрутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
0
 
! Отговори
Анти-политик преди 1 година
Някои мушмороци реват, че Радев искал цялата власт и той бил виновен за политическата криза. Защо? Най- голямата партия в парламента не успя да създаде правителство. Следващата по големина - също. На кривите ракети и космоса им пречи. Явно партиите в парламента са виновни, а не Радев. И абсурдни не са действията на служебното правителство, а на парламента - хора които мислят само как да отръфат от баницата, наречена България.
32
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
незабавно си подаваи оста вката след информацията къде са назначени твоитероднини то и при живков нямаше такова безобразие позор парапет геитър-гаш много ни доиде вече избори до дупка докато се изчистим от подобнити-по-ве
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не харесвам Радев и болезнената му амбиция да управлява еднолично като цар- господар чрез служебни правителства. Но, коалицията на ПП, ДБ и БСП+ Киро и Кокоро като служебни на Радев, доказа, че са многократно по- некадърни, крадливи и лъжливи измамници от всички предходни управници. Сабрутев, дано си платите, по един или друг начин, че съсипахте България и българите!
30
2
 
7
 
! Отговори
Ганди преди 1 година
Всеки краде,нищо ново под слънцето, само че гелосаните гепиха за 7 месеца толкова,колкото Боко за 13 години,не може да им се отрече,просто са по нахални и по безочливи
29
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Не се управлява с декларации, но не се управлява и с чекмеджета. Декларацията беше за да се види какви са приоритетите, но след като за едни хора приоритети са само постове и власт то за какво да се гласува правителство?
28
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"България ... е ужасно крадена", заяви той. А вие Сабрутев, направо бръкнахте е джоба на българите и си взехте от там по левче за всеки литър бензин. Всеки ден ни крадяхте.
27
3
 
11
 
! Отговори
Сталин преди 1 година
Именно ! Абсурдно действа служебния кабинет , защото вече трябваше да търкате наровете в арестите и да вдигате сапуна по няколко пъти дневно в затворите !!!!!! Трябва да действа по сталински служебния кабинет!
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интересно защо след управлението на ПП 3 милиона души имат нужда от спешно спасяване. Така ни променихте и ни оправихте, че свят ни се зави. Мерси, повече не щем.
25
2
 
8
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Събутилник!
24
2
 
8
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Може ли да се скъсваш Сабутрев бе? Откъде ипълзяхте клошари такива?
23
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тая декларация. Не се управрява с декларации. Това вашето всеки може да го каже. Дайте политиките и стъпките с които ще осъществите декларацията. Всички знаехме, че ГЕРБ не могат да направят правителство. За толкова време само една декларация ли ви хрумна? Общите приказки и децата ги могат. Искаме работа. Да виждаме стъпка след стъпка, а не лозунги и преподаване на курсчета. Искаме реално точка по точка какво трябва да се свърши. Декларацийте си ги запазете за митингите.
22
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой беше ти бе, Събрутев?
21
19
 
4
 
! Отговори
Мда преди 1 година
Пп поне дадоха нещо на хората не само по острови и чекмеджета да пьтуват парите на народаЖалко , че са ужасно некадьрни
20
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистите винаги са били абсурдни! те не мислят като нормални хора.
19
6
 
19
 
! Отговори
ОФчу преди 1 година
За половин година "Проказа" съсипа държавата, не им стига, та искат да ни затрият!
18
2
 
7
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
До ТОЗИ НЕ Е САБРУТЕВсвиквай - това е сабрутев това е ППбе къде е шпеца - отиде ли на юг
17
2
 
22
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
сабрутка, родата уредена ли е или още може
16
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пепел ми на езика - май по-добре да не бяхме сваляли Бойко. Нито за Северна Мякедония щяхме да клекнем, ни за санкции върху руския газ, нито щяха да липсват милиарди, а само стотици милиони.
15
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
. . . НС няма намерение да работи за оправяне на проблемите на гражданите и бизнеса. . . . Единствено Костадинов от месец дискутира това за съжаление, но за съжаление хунтата а и някои предатели коментират негативно темата. Това е за още по голямо съжаление болната реалност, а оная Йотова ли Панайотова ли плямпа за правителство! Всички вече вън и никакво правителство, докато не бъдат осъдени и в зандана заточени предателите от НС! Да брутално е, но това е единствения път!
14
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е едно от най-наглите пишлеменца на ПП, защо цената на газа сега пада обаче за нас се вдига - ами защото този господин и гениално умното Киро напълниха Чирен когато цената беше най-висока.